SLES 70%

Charakterystyka:

Anoniowy surfaktant z grupy alkiloesterosiarczanów w postaci płynnej pasty. Barwa od bezbarwnej do jasnożółtej. Skoncentrowana forma pozwala na ograniczenie kosztów transportu. Posiada właściwości czyszczące i spieniające.

Zastosowanie:

Używana do produkcji: kosmetyków, detergentów użytku domowego oraz przemysłowego. Składnik produktów używanych w produktach chemii samochodowej oraz przemyśle skórzanym.