Cocamidopropyl Betaine 30%;40%

Charakterystyka:

Amfoteryczne surfaktanty z grupy betain, roztwór wodny o zawartości substancji 30%, 40% o jasnożółtej barwie. Stosowany jako składnik produktów do usuwania brudu. Dobrze się pieni zarówno w wodzie twardej jak i miękkiej.

Zastosowanie:

Używany do produkcji: produktów kosmetycznych, łagodnych środków pianotwórczych przeznaczonych do natryskowego woskowania w myjniach samochodowych, nadruku we włóknach tekstylnych. Funkcja spieniacza i stabilizatora piany przy płuczkach wiertniczych.